U bent hier: Over ons

Over ons

SEDAC ENGINEERING behoort tot Sedac-Mecobel, gevestigd in Wevelgem (Belgie). Sedac-Mecobel is de hoofdzetel van de groep Sedac-Meral (http://www.sedac-meral.com/) en heeft als hoofdactiviteit het produceren van metalen zit- en slaapstructuren voor meubelen.
Sedac-Meral maakt op zijn beurt deel uit van de Mecaseat-groep, die actief is in de toelevering van producten voor de zit- en slaapcomfort industrie in het algemeen.

Sedac Engineering is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de verregaande automatiseringsprojecten binnen het bedrijf, alsook voor de zusterbedrijven binnen de Mecaseat-groep.
Onze "know-how" betreffende plooien, ponsen, knippen, verjongen en andere spaanloze vervormingstechnieken die op metaal en aluminium buizen toepasbaar zijn, spreekt dan ook voor zich.
Bouwen van speciale machines, handling, laskalibers, montage-units en zoveel meer behoren ook tot onze mogelijkheden. Daarover kan U meer ontdekken in de rubriek "SPECIALISATIES".

Met onze opgedane ervaring en kennis helpen wij U graag om uw productieomgeving te optimaliseren op vlak van productiviteit en kwaliteit