U bent hier: Welkom

Welkom

Sedac Engineering is er graag voor u om uw dromen op gebied van automatisering om te zetten in effectieve realisaties.

Gestoeld op een jarenlange ervaring binnen de eigen productievestigingen van de Sedac-Meral groep, heeft Sedac Engineering kennis van onschatbare waarde opgedaan op het gebied van het volautomatisch verwerken van dunwandige buizen en van de bewerking van bandstaal (matrijzenbouw).

Op basis van deze realisaties, kan Sedac Engineering prototype-installaties aanbieden, uitgaande van de engineering (3D-ontwerp) t.e.m. de constructie, montage, elektrische aansturing en indienststelling bij de klant.

Hiervoor beschikt Sedac Engineering over een team gedreven ontwerper-tekenaars (One Space Designer Modeling), een eigen verspaningsafdeling (2 CNC-machines en een draadvonkinstallatie), een werkplaats voor de constructie (ook lassen) en assemblage van installaties en doet ook het elektrisch gedeelte (elektrische plannen (E-plan)), de kastenbouw en de programmatie (Siemens S7) in eigen beheer.

Deze middelen stellen Sedac Engineering in staat om gepaste oplossingen uit te denken en te realiseren voor uw probleemstellingen. Deze kunnen zowel bestaan uit het volledig automatiseren van productie-installaties, het aanpassen en optimaliseren van onderdelen ervan tot het vervangen of voorzien van enkel het mechanisch of elektrisch gedeelte van automatiseringsprojecten.

Op deze website vindt u verder een aantal realisatievoorbeelden van installaties en optimalisaties die aantonen waarmee wij u van dienst kunnen zijn.